Kuulemispöytäkirja 2/1 (käännös ja tulkinta)

Tutkinnan johtaja = Tj ja Meniére = M,

Uudenvuoden päivänä 1.1.2016 klo 20.16.

Tj: Nämä tiedot päätettiin kirjata, vaikka niissä ei ilmene mitään, mistä voisi olla apua Joulun ja Talven katoamisen selville saamiseen. Kirjaamisen syynä on tietojen tulkitsemisen vaikeus, ristiriitaisuus.

M: Minulla ei oikeastaan ole minkäänlaista tietoa siitä, millainen on Luminen. Se ei milloinkaan liene vaikuttanut minuun. Mutta Talven tunnen. Mitä kylmempi ilma, sitä enemmän saan siitä voimaa. Jaksan vinkua tosi voimakkaasti jo siitä hetkestä, kun mennään ovesta ulos. Kylmään autoon mentäessä melkein hajoan innosta, kun pääsen oikein tosissani paukkumaan ja aiheuttamaan huimausta.

lume.jpg

Tänä talvena olen ollut nääntymäisilläni leudoista ilmoista. Siksipä halusin osallistua tähänkin ominen mielipiteineni.

Tj: Kylmä ilma siis voimistaa oireitasi, siis on pahasta.

M: No, tuo tietysti riippuu siitä, kenen kannalta asiaa katsoo. - Mutta haluaisin sanoa jotain joulusta. Se  on aina ollut lempiaikaani. Adventista asti musiikkia johdetaan korvaan, jossa asun. Oikein kuulokkeen avulla. On paljon paperin rapinaa paketointien yhteydessä. Kaikkein suurimman nautinnon saan kuitenkin jouluruuasta. Alkuruokana suolaisia kaloja. Sitten kinkkua, pasteijoita, kuplajuomia, makeita jälkiruokia ja suklaata. Tuosta kaikesta suorastaan paisun ja pääsen täyteen loistooni.

rock.jpg333.jpgsuola.jpg666.jpg

Tänä vuonna odotin erityisellä innolla jouluriehuntaa, koska muu aika oli mennyt niin matalalla profiililla. Mutta joulukaan ei ollut entisensä. Ei kuunneltu musiikkia, ei mässäilty. - Olen hyvin huolestunut olemassaolostani, jos tilanteet jatkuvat tällaisinaan.

Tj: Jos sinulla ei ole mitään uutta lisättävää, päätämme kuulemisen kellon ollessa 21.20.