777.jpgIhan ensimmäiseksi hypähti tämän joulukalenterin mainos näköpiiriini. Itse en juo teetä, mutta onneksi löytyy yksi perheenjäsen, jolle ostaa ja lähettää tämä.

999.jpgSeuraavaksi näin tämän BodyShopin verkkokaupassa. Pakko saada! Käytän itse kyllä pelkästään näitä tuotteita, mutta en voi sivellä iholleni mitään tuoksuvaa, joten... "Oli hieno, mutta ethän lähetä enää lisää kalentereita tänä vuonna, äiti."

v%C3%A4rit.jpgLapsenlapselle ostettiin viime jouluksi puinen kalenteri, joka eri laisten ihmissudeongelmien takia päätyi ihan toiselle lapselle. Sitten ostin toisen - olen itsepäinen, jos niikseen sattuu ja nyt sattui. Tässä vaiheessa oli postilaiset menneet lakkoon ja tukilakkolaisetkin jylläsivät. Kalenteri tuli liian myöhään, kun sen olisi vielä täytynyt ehtiä Espooseenkin ennen 1.12. Sitäpaitsi Erik ehti tykästyä tähän, joten päätimme pitää sen itse. Varsinkin vielä, kun kuulimme lapsenlapsella olevan jo 5 kalenteria. Plus että hän itse värkkäsi itselleen paraikaa ihan uutta.

Jo hyvissä ajoin olin laittanut naapurin lapsille tilauksen partiolaisten joulukalenterista, koska tiesin heidän olevan siellä mukana. Tänä vuonna ruotsinkieliset partiolaiset eivät myyneetkään kalentereita, joten jäin ilman sitä.

inge.jpg

Tämän olin tilannut ja jonkinsorttinen posti jakeli sen minulle ihan ajoissa. Varkain avasin yhden luukun heti ja näin, että se oli luukkujen takaa samanlainen kuin viimevuotinen. Hitto!

Niinpä piti alkaa metsästää vielä yhtä, joka olisi mieluiseni ja jonka voisin saada, vaikka posti lakkoilisi juhannukseen saakka.

minna.jpgTämän sitten löysin paikallisesta kaupasta ja tähän olen tyytyväinen.

Mutta ei tässä kaikki. Kerron ensi kerralla jatkoa kalenterisuunnitelmieni ihmeellisestä maailmasta. (Sain ilmeisesti parin päivän takaisesta pikkujoulusta flunssatartunnan ja olen nyt hirveän kipeä ja väsynyt enkä jaksa ajatella enää. Lisäksi Miiru tuli nukkumaan syliini ja vaati toisen käteni tyynykseen, joten räpsyttelen kirjoittaa yhdellä kädellä vaivalloisesti.)