joulukortteja%20004.jpg

Joulukaktus, jota ei tule ajatelleeksi jouluun liittyvänä, koska se kukkii pääsiäiseksi, juhannukseksi, vähän ennen joulua ja sitten taas vähän joulun jälkeen. Tuossa se kuitenkin komeilee täynnä isoja nuppuja taas. Nuput aukeavat varmaan ihan muutaman päivän kuluttua ja kukat ovat siis ehtineet pudota ennen joulua.

No, kuitenkin sen nimi on joulukaktus, joten se on päässyt mukaan tähän, missä jo hyvissä ajoin ennen adventtiaikaa kuvailen, millaiselta asemalta lähdemme matkaamaan kohti oikeaa joulua. Muuta ei enää sitten taida ollakaan jouluista esillä. Paitsi tietysti nämä tummennetun lasin takana...

joulukortteja%20006.jpg

Pääskööt nämä pistäytymään tässä jo nyt, sillä seuraavan kerran, kun ne otetaan esille on jo aatonaatto.

Eilen ajauduin ostamaan taas useita joululehtiä ja muutamia erityisen ihania joulukortteja (jotka pidän siis itse).

joulukortteja%20001.jpg

Virpi Pekkalan "Vems tur?" Olisiko olemassa myös kuva saunan sisältä, missä enkeli- ja Luciapalleroinen istuvat löylyjä heittelemässä?

Lehdistä puheen ollen. Löysin viime vuoden Kotiliedestä Leipurin joulukalenterin, jota en viime vuonna ehtinyt seurata. Tänä vuonna korjaan erehdyksen.

joulukortteja%20003.jpg

Annoin joulukello-rintakoruni Emmalle vuosi sitten (hän ei kylläkään ilmeisesti saanut viedä sitä kotiin, koska se löytyi Emmalle myös hankitun puisen kalenteritalon kera Kikin kotoa). Aloin sitten kaivata itselleni adventtiajaksi joulukorua pidettäväksi. Olen etsinyt ja huhuillut. Ja eilen sitten silmiini osui CityMarketissa puinen 'Hyvää Joulua'-pakkaus, mistä Erik pienet, punaiset sydämet suuremmista irrottamalla sai minulle kauniin joulukorun.

joulukortteja%20002.jpg

Näin se vain joulu tulla jollottaa mieleeni, vaikka marraskuussa ei vielä olla edes puolessa välissä.