123.jpgKalvakka, kuolemanvaarallinen neiti K ja sen jälkeläinen, ärsyttävä nulikka IBS, josta viimeaikaoina on tullut välillinen syy useisiin sairaalamatkoihini.234.jpg345.jpgSekä tyyppi nimeltä RLS.

Maailmankuulut geenien sukututkijat ovat nykyään sitä mieltä, että minun matkaseurueessani olevat herra M, neiti K ja yksilö RLS ovat mitä todennäköisemmin samaa geeniperhettä. Nämä kolme ovat siis syntyneet minussa jo ennen minun itseni syntymää. Ovat siis vanhoja pieruja, mutta silti voimissaan. IBS-nulikka lienee neiti K:n ja jonkun määrätyn olosuhteen yhteinen lapsi.

Nämä tässä mainitut tyypit määräävät syömiseni, juomiseni, vaatteideni koon, jalkineeni, liikkumiseni, nukkumiseni ( tai paremminkin nukkumattomuuteni ), lääkkeeni. Ne ovat saartaneet minut ja on siis sanomattakin selvää, että ne ovat tulossa matkalle määräilemään jouluanikin.

456.jpgMatkaseurue alkaa olla koossa.

Neiti Keliakia, nulikka Ärtynyt suoli, yksilö Levoton jalka syndroma. Näiden passittomien ja kuvattomien matkalaisten sanallinen osuus matkakertomukseeni jää nähtäväksi. Ulkonaisesti ne tulevat näkymään lähestulkoon vain ilmeinä kasvoillani, mutta uskokaa tai älkää niin ne ovat niitä, jotka määräävät marssijärjestyksen.

Kaikkein suurin määrääjä on kuitenkin se, jonka esittelyn olen jättänyt viimeiseksi.